Vacatures bij het BCG!

Bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden staan mens en dier centraal. Het opleidingscentrum leidt honden op voor de begeleiding van personen met een visuele beperking. Deze “honden met een missie” bieden hun baas onafhankelijkheid, mobiliteit, gezelschap en onvoorwaardelijke vriendschap. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe medewerkers: 

Vacature Puppyverzorger (M/V/X) - deeltijds

Puppyverzorgers maken deel uit van het team dat instaat voor de oppas en verzorging voor zowel de moederhond als de puppy's in het nest. 

Lees meer over deze vacature

Vacature Kennelverzorger (M/V/X) - voltijds

De kennelverzorger is binnen het BCG verantwoordelijk voor het algemene welzijn en de verzorging van de honden in de kennels. Hiertoe behoort de dagelijkse verzorging van de honden en het hygiënische onderhoud van de hondenfaciliteiten.

Lees meer over deze vacature

Ook interessant voor jou

Recente berichten

Getuigenis erflater Dora

Jarenlang is Dora vrijwilliger bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Toen haar man 5 jaar geleden stierf, moest ze een nieuw testament opstellen. Ze koos ervoor om BCG op te nemen in haar testament.

lees meer

Kom u informeren over de gift van uw leven.

Een goed doel opnemen in uw testament is een ontzettend gul en liefdevol gebaar, maar het opstellen van zo’n testament is uiteraard een proces waarbij niet over één nacht ijs gegaan wordt. Denkt u er ook over na?

lees meer

Puppy zoekt pleeggezin!

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden is op zoek naar vrijwilligers die helpen met het opvoeden van de pups.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.