Vacatures bij het BCG!

Bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden staan mens en dier centraal. Het opleidingscentrum leidt honden op voor de begeleiding van personen met een visuele beperking. Deze “honden met een missie” bieden hun baas onafhankelijkheid, mobiliteit, gezelschap en onvoorwaardelijke vriendschap. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe medewerkers: 

Vacature Puppyverzorger (M/V/X) - deeltijds

Puppyverzorgers maken deel uit van het team dat instaat voor de oppas en verzorging voor zowel de moederhond als de puppy's in het nest. 

Lees meer over deze vacature

Vacature medewerker Marketing en Communicatie (M/V/X) - voltijds

Als medewerker Marketing en Communicatie maak je deel uit van het administratieve team van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG). Onder begeleiding van de Marketing Verantwoordelijke creëer je content voor de verschillende communicatiekanalen van het centrum en neem je een deel administratieve taken voor je rekening. 

Lees meer over deze vacature

Ook interessant voor jou

Recente berichten

Een goed opgeleide assistentiehond is goud waard

Heb je een assistentiehond nodig? Kies dan voor een hond die is opgeleid door een erkende assistentiehondenschool. Alleen dan heb je zeker een goed opgeleide hond, kan je tussenkomst aanvragen bij het VAPH en heeft de hond toegang tot publieke plaatsen.

lees meer

“Zelda heeft ervoor gezorgd dat die donkere buitenwereld toch een fijne plek werd”

Ruben Wensing is 41 jaar en leeft met een visuele beperking. Toen hij drie jaar was, merkte zijn moeder dat hij niet goed zag. Eerst kon een gewone bril het probleem verhelpen. Maar toen hij 35 werd werd, moest hij toch overschakelen naar een witte stok. Vorig jaar kreeg hij zijn eerste geleidehond Zelda.

lees meer

Geluk zit in een klein hondje

Met een heel groot hart voor honden en hun baasjes voedt Ruth Wielockx blindengeleidepuppy's op.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.