Vacatures bij het BCG!

Bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden staan mens en dier centraal. Het opleidingscentrum leidt honden op voor de begeleiding van personen met een visuele beperking. Deze “honden met een missie” bieden hun baas onafhankelijkheid, mobiliteit, gezelschap en onvoorwaardelijke vriendschap. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe medewerkers: 


Vacature medewerker Communicatie en IT (M/V/X)

Als medewerker Communicatie en IT maak je deel uit van het administratieve team van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG). Onder begeleiding van de Marketing Verantwoordelijke neem je een deel administratieve taken voor je rekening, creëer je content voor de verschillende communicatiekanalen van het centrum en ondersteun je het BCG-team op vlak van IT.

Lees meer over deze vacature

Vacature Puppyverzorger (M/V/X) - deeltijds

Puppyverzorgers maken deel uit van het team dat instaat voor de oppas en verzorging voor zowel de moederhond als de puppy's in het nest. 

Lees meer over deze vacature

Ook interessant voor jou

Recente berichten

Getuigenis erflater Dora

Jarenlang is Dora vrijwilliger bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Toen haar man 5 jaar geleden stierf, moest ze een nieuw testament opstellen. Ze koos ervoor om BCG op te nemen in haar testament.

lees meer

Kom u informeren over de gift van uw leven.

Een goed doel opnemen in uw testament is een ontzettend gul en liefdevol gebaar, maar het opstellen van zo’n testament is uiteraard een proces waarbij niet over één nacht ijs gegaan wordt. Denkt u er ook over na?

lees meer

Een eerbetoon aan Adeline

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van het centrum, werd er in Tongeren een muurschildering geplaatst van Adeline Valkenborg.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.