Geen Partnerwalk in 2021

De jaarlijkse wandeling Partnerwalk, die voorzien was op zondag 21/03/2021, zal niet doorgaan omwille van de coronamaatregelen. 

Het organiseren van een evenement is op dit ogenblik te onzeker en te moeilijk omwille van de verschillende beperkingen en richtgevingen die ons opgelegd worden om de wandeling veilig te kunnen organiseren voor zowel de deelnemers als voor de vele vrijwilligers die ons jaarlijks komen helpen.  

Recente berichten

“Zelda heeft ervoor gezorgd dat die donkere buitenwereld toch een fijne plek werd”

Ruben Wensing is 41 jaar en leeft met een visuele beperking. Toen hij drie jaar was, merkte zijn moeder dat hij niet goed zag. Eerst kon een gewone bril het probleem verhelpen. Maar toen hij 35 werd werd, moest hij toch overschakelen naar een witte stok. Vorig jaar kreeg hij zijn eerste geleidehond Zelda.

lees meer

Geluk zit in een klein hondje

Met een heel groot hart voor honden en hun baasjes voedt Ruth Wielockx blindengeleidepuppy's op.

lees meer

Medelijden is niet nodig

Op haar achtste kreeg Miranda (45) het verschrikkelijke vonnis: haar zicht zou blijven afnemen tot ze helemaal niets meer zou kunnen zien. Het licht in haar ogen doofde voorgoed, maar haar levenslust werd sindsdien alleen maar groter.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.