Partnerwalk

Bewegwijzerde wandeling in de omgeving van Tongeren voor wandelaars met of zonder hond. Kom met ons mee wandelen en steun zo het Belgisch Centrum voor Geleidehonden!

Afstanden
5 - 10 - 15 - 20km

Tijdstip
Vertrekken kan van 7u30 tot 15.00 (voor 15 & 20km tot 13u30)

Vertrek
BCG 3.0 (Syntra Tongeren) Overhaamlaan 11, 3700 Tongeren

Prijs
€1.50 voor leden en €3.00 voor niet-leden

Vooraf inschrijven is niet nodig, dit gebeurt de dag zelf voor vertrek.

Ook interessant voor jou

Recente berichten

“Het moet een merkwaardig zicht zijn: een witte stok in mijn rechterhand en dan twee honden aan de leiband in mijn linkerhand.”

Jarenlang vormde Patricia een team met golden retriever Diaz, die begin januari met pensioen mocht gaan. Toen kwam Patricia’s nieuwe geleidehond Jambo in haar leven. We vroegen haar hoe het nu met hen gaat.

lees meer

Interview met Tomoko, Peter, pleeggezin van BCG-pup Istar

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden in Tongeren leidt blindengeleidehonden op, maar is ook druk op zoek naar pleeggezinnen die puppy’s, honden in opleiding en ouderdieren kunnen opvangen en opvoeden.

lees meer

“Afscheid zal zwaar zijn, maar je weet waarvoor je het doet”

Blindengeleidehond nodig? Dan moet u 4 tot 6 jaar wachten tot u er eentje in huis heeft. Daarom is het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG) dringend op zoek naar pleeggezinnen voor hun hondjes. “Dat ik Cita weer moet afgeven, bezorgt me een krop in de keel. Maar je weet waarvoor je het doet.”

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.