BCG Quiz

Allesweters en wijsneuzen: opgelet! We organiseren in 2024 naar goede gewoonte weer onze BCG Quiz, ditmaal al voor de 16de keer! In teams van maximaal 6 personen quizzen jullie je weg naar de overwinning. Er vallen heel wat leuke prijzen te winnen en het belooft een gezellige avond te worden. Kom dus zeker meedoen!

Waar? 
BCG 3.0 - Overhaamlaan 11 te Tongeren

Wanneer? 
Vrijdag 12 april 2024. Aanvang om 20u stipt.

Prijs?
€ 24,00 per ploeg te betalen aan de kassa. Max 6 deelnemers/ploeg.

Meer info of inschrijven kan telefonisch op 012/ 23 43 19 (kantooruren) of via bcg@geleidehond.be

Ook interessant voor jou

Recente berichten

Pleeggezin An en Janne: “Wij begonnen tijdens de pandemie en zitten ondertussen al aan ons 3de pupje.”

In 2020 begon het gezin Veughs – de Wilde aan hun avontuur als pleeggezin. Ondertussen zijn we 3 jaar verder en heeft het gezin, na Elbi en Yello, net hun derde pupje gekregen genaamd Ianco.

lees meer

Een speciale roeping: Perro is geleidehond in opleiding

Mia en Erwin zijn pleeggezin voor pup in opleiding Perro. Ze werden geïnterviewd door enkele leerlingen van Mosa-RT over hoe het is om een BCG-pup in huis te hebben. Lees hier het volledige artikel!

lees meer

“We wilden al lang een hond als huisdier. Dit leek ons, door de professionele begeleiding, de perfecte oefening!”

Het gezin Bejstrup – Boschmans is pleeggezin van puppy Hutch. Samen met haar mama ontfermt de 15-jarige dochter Louise zich voornamelijk over de trainingen. Ze is daarmee een van de jongste pleegouders in onze BCG-familie.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.