BCG Quiz

Allesweters en wijsneuzen: opgelet! We organiseren in 2024 naar goede gewoonte weer onze BCG Quiz, ditmaal al voor de 16de keer! In teams van maximaal 6 personen quizzen jullie je weg naar de overwinning. Er vallen heel wat leuke prijzen te winnen en het belooft een gezellige avond te worden. Kom dus zeker meedoen!

Waar? 
BCG 3.0 - Overhaamlaan 11 te Tongeren

Wanneer? 
Vrijdag 12 april 2024. Aanvang om 20u stipt.

Prijs?
€ 24,00 per ploeg te betalen aan de kassa. Max 6 deelnemers/ploeg.

Meer info of inschrijven kan telefonisch op 012/ 23 43 19 (kantooruren) of via bcg@geleidehond.be

Ook interessant voor jou

Recente berichten

“De aanwezigheid, liefde en vriendschap die je van een geleidehond krijgt is immens.”

Er is sinds kort weer een nieuw team aan de slag. Kathleen, die zich tot voor kort nog liet bijstaan door zwarte labradoodle Bootsie, gaat nu met de blonde labrador Jazz op pad. Inmiddels is het paar al goed op elkaar afgesteld en mag Bootsie genieten van haar welverdiende pensioen. We interviewden Kathleen over hoe het nu met hun gaat.

lees meer

“Eigenlijk begeleid ik geen pups, maar pleeggezinnen.”

In februari 2022 kreeg het BCG er een nieuwe collega bij. Tatjana werd één van onze puppyinstructeurs en neemt de pleeggezinnen in regio Antwerpen onder haar hoede. Wat ze eigenlijk doet als puppyinstructeur? Dat legt ze graag uit.

lees meer

“Het moet een merkwaardig zicht zijn: een witte stok in mijn rechterhand en dan twee honden aan de leiband in mijn linkerhand.”

Jarenlang vormde Patricia een team met golden retriever Diaz, die begin januari met pensioen mocht gaan. Toen kwam Patricia’s nieuwe geleidehond Jambo in haar leven. We vroegen haar hoe het nu met hen gaat.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.