BCG Quiz

Allesweters en wijsneuzen: opgelet! Na 2 jaar stilte organiseren wij op 21 april 2023 eindelijk onze 15de editie van de BCG Quiz. In teams van maximaal 5 personen quizzen jullie je weg naar de overwinning. Er vallen heel wat leuke prijzen te winnen en het belooft een gezellige avond te worden. Kom dus zeker meedoen!

Waar? 
BCG 3.0 (Syntra Tongeren) Overhaamlaan 11 te Tongeren

Wanneer? 
Vrijdag 21 april 2023. Aanvang om 20u stipt.

Prijs?
€15 per ploeg te betalen aan de kassa. Max 5 deelnemers/ploeg.

Meer info of inschrijven kan telefonisch op 012/ 23 43 19 (kantooruren) of via bcg@geleidehond.be

Ook interessant voor jou

Recente berichten

Interview met Tomoko, Peter, pleeggezin van BCG-pup Istar

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden in Tongeren leidt blindengeleidehonden op, maar is ook druk op zoek naar pleeggezinnen die puppy’s, honden in opleiding en ouderdieren kunnen opvangen en opvoeden.

lees meer

“Afscheid zal zwaar zijn, maar je weet waarvoor je het doet”

Blindengeleidehond nodig? Dan moet u 4 tot 6 jaar wachten tot u er eentje in huis heeft. Daarom is het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG) dringend op zoek naar pleeggezinnen voor hun hondjes. “Dat ik Cita weer moet afgeven, bezorgt me een krop in de keel. Maar je weet waarvoor je het doet.”

lees meer

“Na 46 jaar dienst, hoor ik na mijn pensioen terug ergens bij en maak ik nieuwe vrienden”

Danny R. is al 2 jaar vrijwilliger bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Na zijn pensioen was hij op zoek naar vrijwilligerswerk. Eerst hielp hij vooral bij de tuinwerken en bij klusjes in het huidige centrum op de Sint-Truidersteenweg. Na de aankoop van het nieuwe gebouw, promoveerde hij tot allround opruim-, afbraak- en opbouwspecialist.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.