Vacature puppyverzorgers op interimbasis

Bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden staan mens en dier centraal. Het opleidingscentrum leidt honden op voor de begeleiding van personen met een visuele beperking. Deze “honden met een missie” bieden hun baas onafhankelijkheid, mobiliteit, gezelschap en onvoorwaardelijke vriendschap. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Vacature Puppyverzorger (deeltijds)

Functie:

Wanneer er pups in ons fokcentrum zijn, ben je als verzorger van onze pups verantwoordelijk voor het welzijn en goede opvolging van onze pups, moederhond en hun omgeving. Deze activiteiten doe je in samenwerking en in overleg met je collega’s van de puppywerking.

Je zorgt voor het wassen en verzorgen van de kennels en maakt tevens hun slaapplaats schoon.
Je werkt meestal 's avonds, tijdens het weekend en blijft er overnachten. Voor je vertrek 's morgens staat u in voor de verzorging van de dieren.


Profiel:

  • Je hebt een Bachelor diploma Agro Biotechniek of u heeft relevante ervaring met de opvoeding en verzorging van honden.
  • Je zoekt een bijverdienste en bent flexibel, stressbestendig en stipt
  • Je bent meerderjarig en in het bezit van een rijbewijs B.
  • Je bent in staat op afwijkend gedrag snel te detecteren en te melden bij de dierenarts of de verantwoordelijke
  • Je bent leergierig en bereidt om bijkomende interne opleidingen te volgen

Wij bieden:

  • Een super boeiende bijverdienste
  • Je maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team
  • Met jouw bijdrage maak je het verschil want deze pups gaan veel harten veroveren
  • Onmetelijk véél puppy liefde :-)

Interesse?

Solliciteer voor deze job via VDAB

Ook interessant voor jou

Recente berichten

Getuigenis erflater Dora

Jarenlang is Dora vrijwilliger bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Toen haar man 5 jaar geleden stierf, moest ze een nieuw testament opstellen. Ze koos ervoor om BCG op te nemen in haar testament.

lees meer

Kom u informeren over de gift van uw leven.

Een goed doel opnemen in uw testament is een ontzettend gul en liefdevol gebaar, maar het opstellen van zo’n testament is uiteraard een proces waarbij niet over één nacht ijs gegaan wordt. Denkt u er ook over na?

lees meer

Een eerbetoon aan Adeline

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van het centrum, werd er in Tongeren een muurschildering geplaatst van Adeline Valkenborg.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.