Publicaties

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden probeert een transparante organisatie te zijn die zijn sympathisanten op voldoende manieren informeert. Dit doet we via onze maandelijkse nieuwsbrief, ons 3-maandelijks magazine Flash, onze jaarverslagen en onze sociale media.

Sociale Media

Het laatste nieuws en weetjes kom je het snelst te weten via onze sociale mediakanalen. Via de volgende links weet je ons te vinden.

Logo Facebook in BCG-blauw Logo Instagram in BCG-blauw Logo LInkedIn in BCG-blauw

Flash

Om de drie maanden brengen wij een magazine uit genaamd Flash waarin we de lezers meenemen in de werking van ons centrum. Dit magazine wordt zowel gedrukt als digitaal geleverd. Hierin wordt het reilen en zeilen van ons Centrum nauwkeurig toegelicht zodat de lezers onze werking op de voet kunnen volgen. Wenst u zich te abonneren op het magazine? Dat kan, laat je gegevens achter en stort 10 euro en je krijgt 4 magazine’s per jaar.

Abonneer je hier op Flash-magazine

Belangrijk om weten is dat we dit tijdschrift ook in digitale vorm en in audiovorm (Daisy-formaat) uitgeven. Blinde en slechtziende lezers kunnen op verzoek de Flash in hun gewenste leesvorm ontvangen. Zo komen we tegemoet aan een vraag van onze doelgroep.


Download hieronder de afgelopen edities van de Flash.

  Ook interessant voor jou

  Recente berichten

  Vacature

  Vacature

  Om ons administratief team te versterken, zoeken wij een gedreven allround administratief medewerker (m/v).

  lees meer
  Partnerwalk 2021

  Partnerwalk 2021

  De Partnerwalk wandeling van 21/03/2021 kan niet doorgaan omwille van de coronamaatregelen.

  lees meer
  Nalaten

  Nalaten

  Sinds dit jaar neemt het Belgisch Centrum voor Geleidehonden deel aan de groepscampagne van Testament.be.

  lees meer

  Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.