Infomoment nalaten aan het BCG

Sinds dit jaar neemt het Belgisch Centrum voor Geleidehonden deel aan de groepscampagne van Testament.be. Omdat we als centrum niet gesubsidieerd worden en de toelage voor de afgeleverde geleidehonden niet volstaat om de kosten te dekken, zijn giften en schenkingen ontzettend belangrijk voor het voortbestaan van het centrum. Een goed doel opnemen in uw testament is een bijzondere manier van schenken en een ultieme sociale daad. Met dit fantastisch geschenk kunnen wij de opleiding van onze honden financieren.

Wil u advies krijgen over de mogelijkheden of wil u misschien weten wat het voor het BCG kan betekenen om iets na te laten aan ons opleidingscentrum? We nodigen u graag volledig vrijblijvend uit voor een infosessie op 19 of 20 november 2020.

Tijdens onze informatiemomenten over nalaten op 19 en 20 november 2020, komt juridisch adviseur Dirk Vercoutter van Testament.be uitleggen hoe een helder en duidelijk testament er uitziet en wat de valkuilen zijn. Ook berekent hij, indien u dit wenst, hoe u uw nalatenschap fiscaal kan optimaliseren voor uw nabestaanden.

Na deze presentatie komt Geert Decresson, voorzitter van het BCG én geleidehondgebruiker, duiding geven bij het belang van een geleidehond voor personen met een visuele beperking. Tenslotte leiden we u ook graag rond in ons centrum en informeren we u over onze toekomstplannen. Onze informatiemomenten gaan door in beperkte kring én met de nodige aandacht voor de geldende coronamaatregelen. Heeft u interesse om één van deze dagen bij te wonen? Neem dan contact op met Alexandra, telefonisch via 012 23 43 19 - 0473/47 96 70 of via mail alexandra.bcg@geleidehond.be.

Ook als u niet in de mogelijkheid bent om een infosessie bij te wonen, kan u contact opnemen. Wij proberen dan uw vragen telefonisch te beantwoorden.


Data Infomomenten 19 en 20 november 2020

Aanvang 10u30

Locatie: Sint-Truidersteenweg 309 – 3700 Tongeren

Omwille van de coronacrisis is aanmelden verplicht.

Deelname is gratis en vrijblijvend.

Recente berichten

Een eerbetoon aan Adeline

Een eerbetoon aan Adeline

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van het centrum, werd er in Tongeren een muurschildering geplaatst van Adeline Valkenborg.

lees meer
Puppy zoekt pleeggezin!

Puppy zoekt pleeggezin!

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden is op zoek naar vrijwilligers die helpen met het opvoeden van de pups.

lees meer
Partnerwalk 2021

Partnerwalk 2021

De Partnerwalk wandeling van 21/03/2021 kan niet doorgaan omwille van de coronamaatregelen.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.