Music for Life kiest voor een nieuw concept

Om het vuur van solidariteit, dat we tijdens de coronacrisis zagen, brandend te houden, gaat de warmste week dit jaar aan de slag met vrijwilligersprojecten voor kinderen in armoede, ouderen en jongeren in eenzaamheid, mensen zonder uitweg. Meer hierover is terug te vinden op www.dewarmsteweek.be.

Er kunnen dus dit jaar via de Warmste Week geen steun- en verkoopacties georganiseerd worden ten voordele van het Belgisch Centrum voor Geleidehonden vzw. 

De traditionele Music for Life-acties waren al enkele jaren de sorteermarathon, de kalenderverkoop van geleidehondgebruiker Mathieu en onze eigen SpecuLife. Voor de sorteermarathon wordt nog geëvalueerd wat de mogelijkheden zijn, omdat een evenement organiseren volgens het oude stramien waarschijnlijk niet toegestaan zal zijn. Geleidehondgebruiker Mathieu was al enige tijd aan het werk voor zijn kalender dus wie al uitkeek naar deze nieuwe editie, heeft geluk. De kalenderverkoop gaat gewoon door! De eindejaarsverkoop van speculaas wordt vervangen door een kaarsjesverkoop en hiervoor hebben we jullie hulp hard nodig. Omdat er dit najaar waarschijnlijk weinig activiteiten zullen zijn waar we een standje kunnen zetten en zelf onze kaarsjes kunnen verkopen, stellen we het volgende voor: bel eens rond en vraag uw vrienden en familie wie er kaarsjes wil kopen ten voordele van de opleiding van onze geleidehonden. Plaats een groepsbestelling, zo besparen we op de verzendingskosten. We sturen de kaarsjes dan op en u kan ze verder verdelen. Zo brengt u toch nog wat licht en warmte dit najaar!

Kaarsjesverkoop:
• 1 doosjes bevat 6 kaarsjes (type theelichtje)
• Branduren: 4,5 uur
• Prijs: €5 per doosje
• Meer informatie zal binnenkort te vinden zijn via www.geleidehond.be

Ook interessant voor jou

Recente berichten

Vacature

Vacature

Om ons administratief team te versterken, zoeken wij een gedreven allround administratief medewerker (m/v).

lees meer
Partnerwalk 2021

Partnerwalk 2021

De Partnerwalk wandeling van 21/03/2021 kan niet doorgaan omwille van de coronamaatregelen.

lees meer
Nalaten

Nalaten

Sinds dit jaar neemt het Belgisch Centrum voor Geleidehonden deel aan de groepscampagne van Testament.be.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.