Kom u informeren over de gift van uw leven. Locatie: Antwerpen!

Wilt u advies krijgen over de mogelijkheden of wil u misschien weten wat het voor het BCG kan betekenen om iets na te laten aan ons opleidingscentrum? We nodigen u graag volledig vrijblijvend uit ons ons infomoment in Antwerpen op 15 april 2022. Tijdens deze sessie over nalaten legt juridisch adviseur Lars Everaert van Testament.be uit hoe een helder en duidelijk testament er uitziet en wat de valkuilen zijn.

Na deze presentatie komt Geert Decresson, voorzitter van het BCG én geleidehondgebruiker, duiding geven bij het belang van een geleidehond voor personen met een visuele beperking. Ook zal er een puppypleeggezin aanwezig zijn dat hun noodzakelijke én broodnodige werk als pleegouder komt toelichten. Een broodjeslunch is voorzien.

 • Waar?
  NH collections Hotel Antwerp (vlakbij het centraal station)
  Pelikaanstraat 84
  2018 Antwerpen
 • Wanneer? 
  Vrijdag 15 april (goede vrijdag)
  11u00 tot 14u00 

Deelname is gratis en vrijblijvend, aanmelden is wel verplicht. Ons informatiemoment gaat door in beperkte kring. 

Heeft u interesse om deze dag bij te wonen? Schrijf in via onderstaand formulier of neem dan contact op met Alexandra,
telefonisch via 012 23 43 19 - 0473 47 96 70 of via mail alexandra.bcg@geleidehond.be.

Ook als u niet in de mogelijkheid bent om een infosessie bij te wonen, kan u contact opnemen. Wij proberen dan uw vragen telefonisch te beantwoorden. Een bezoek aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Wist u trouwens dat we over nalaten aan het BCG een boeiende folder ter beschikking hebben? Download hem nu via onze website.

Extra informatie over Testament.be: vzw testament.be coördineert de nationale campagne ‘testament.be’. Met meer dan honderd deelnemende ngo’s, goede doelen en maatschappelijke organisaties is testament.be uitgegroeid tot de grootste nationale groepscampagne ooit.

Neem contact op over nalaten

Heeft u specifieke vragen over nalaten aan onze organisatie? Wenst u advies of wil u graag kennis maken met onze organisatie. 

Contacteer Alexandra Jans, onze verantwoordelijke nalatenschappen en fondsenwerving. 

Ze maakt vrijblijvend tijd voor u, bij ons op het centrum of bij u thuis.
Al uw vragen worden vertrouwelijk behandeld

alexandra.bcg@geleidehond.be
0473 47 96 70

Brochure nalatenschap

Wil u meer weten over nalaten aan onze organisatie of schenkingen aan het 0% tarief. 

Download dan hier onze nieuwe brochure over nalaten aan het Belgisch Centrum voor Geleidehonden

Recente berichten

“Zelda heeft ervoor gezorgd dat die donkere buitenwereld toch een fijne plek werd”

Ruben Wensing is 41 jaar en leeft met een visuele beperking. Toen hij drie jaar was, merkte zijn moeder dat hij niet goed zag. Eerst kon een gewone bril het probleem verhelpen. Maar toen hij 35 werd werd, moest hij toch overschakelen naar een witte stok. Vorig jaar kreeg hij zijn eerste geleidehond Zelda.

lees meer

Geluk zit in een klein hondje

Met een heel groot hart voor honden en hun baasjes voedt Ruth Wielockx blindengeleidepuppy's op.

lees meer

Medelijden is niet nodig

Op haar achtste kreeg Miranda (45) het verschrikkelijke vonnis: haar zicht zou blijven afnemen tot ze helemaal niets meer zou kunnen zien. Het licht in haar ogen doofde voorgoed, maar haar levenslust werd sindsdien alleen maar groter.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.