U kan gedrukte informatie bekomen betreffende ons opleidingscentrum. Informatie over de verschillende activiteiten, acties, manifestaties kan u  onder de vorm van folders, flyers of informatieve brochures bekomen.

In ons trimestrieel tijdschrift 'Flash' wordt het reilen en zeilen van het Centrum nauwkeurig toegelicht zodat de lezers onze werking op de voet kunnen volgen. U kan zich abonneren door middel van storting van 10 euro op onze rekening met vermelding Flash. Belangrijk om weten is dat we dit tijdschrift ook in digitale vorm en in audiovorm = Daisy-formaat uitgeven. Blinde en slechtziende lezers kunnen op verzoek de Flash in hun gewenste leesvorm ontvangen. Zo komen we tegemoet aan een vraag van onze doelgroep.

We stelden een lespakket samen over blindengeleidehonden. Dit lespakket is bedoeld voor het lager onderwijs en kan gebruikt worden ter voorbereiding van een lezing van een geleidehondgebruiker. Naast een mooi verhaaltje, “Minty neemt de leiding”, en de beschrijving van de geleidehond zijn er ook weetjes en oefeningen opgenomen. Elke school kan dit lespakket aanvragen op ons secretariaat.