Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Partnerwalk 2020

De 33ste wandeling die wandelclub Partnerwalk organiseert, gaat door op 9 februari 2020.
Kom wandelen in en rondom Tongeren, de oudste stad van België met Ambiorix, de prachtige Basiliek, verschillende bezienswaardigheden, musea, monumenten en natuurgebieden met unieke vergezichten over uitgestrekte velden en bossen.
Tochten van 5, 10, 15 en 20 km.
Vertrek: Parochiaal Centrum Cottalaan zn
3700 Tongeren tussen 7.30 - 15.00u  (15 en 20 km: tot 13.30u).

Inschrijven bij vertrek : € 1,50 voor leden en € 2,00 voor niet-leden


Activiteit toegankelijk voor wandelaars met of zonder hond.
Meer informatie: www.partnerwalk.be

Je kan het BCG steunen door lid te worden van Wandelclub Partnerwalk.
Ben je nog geen lid van een wandelclub en wil je graag kennismaken met de georganiseerde wandelsport? Kijk op www.partnerwalk.be en word lid! 
Jaarlijks lidgeld: € 14,00/ persoon.
Je ontvangt hiervoor:
- een ongevallenverzekering tijdens het wandelen op alle officiële tochten.
- Je persoonlijke gegevenskaart van je club ’Partnerwalk’ en je lidnummer.

"Gebruik en vermelding van de naam of het logo van vzw BCG (asbl CBCG) evenals verwijzing ernaar om publicitaire, commerciële of andere redenen kan enkel mits uitdrukkelijke, geschreven en op voorhand te vragen toestemming"  

 

Ondanks de beste zorgen en de bestendige inspanningen die BCG vzw besteedt aan de samenstelling en de inhoud van deze website, met het oog op het verschaffen van zo actueel en correct mogelijke informatie, zijn een vergetelheid of een vergissing niet volstrekt uit te sluiten. Daarom kan deze informatie ook zonder voorafgaande toestemming of aankondiging, geheel of gedeeltelijk gewist, verbeterd of gewijzigd worden. Het BCG vzw is derhalve niet aansprakelijk voor schade van welke aard of oorsprong ook, rechtstreeks of onrechtstreeks volgend uit, veroorzaakt door of samenhangend met, het gebruik van deze website of de inhoud ervan. In zoverre deze website een aanbod of een voorstel bevat, zijn deze niet bindend .