Vrolijk pasen!

Paaseieren die meer dan lekker zijn!

De vrijwilligers van ‘Ternat dopt mee... met het BCG’ ondersteunen de opleiding van onze geleidehonden door jaarlijks een paaseitjesverkoop te organiseren.

De eitjes worden geleverd door het chocolade-atelier Valentino. Valentino staat voor artisanale en kwalitatieve chocolade van Belgische makelij.

Paaseitjes klein (13 eitjes) - 6 smaken: € 5,00 / zakje (incl. btw)

Paaseitjes groot (26 eitjes) - 6 smaken: € 10,00 / zakje (incl. btw)

De eitjes worden doorheen het land verkocht door vrijwilligers, in de Horta winkels, bij het BCG in Tongeren en via dit formulier. Wie via dit formulier besteld kan kiezen om de eitjes te laten verzenden of om ze af te halen bij verschillende afhaalpunten op 2 april 2022.

Alvast bedankt voor jullie steun!

Bestelformulier Paaseitjes - actie 'Ternat dopt mee...'

Ook interessant voor jou

Recente berichten

Een goed opgeleide assistentiehond is goud waard

Heb je een assistentiehond nodig? Kies dan voor een hond die is opgeleid door een erkende assistentiehondenschool. Alleen dan heb je zeker een goed opgeleide hond, kan je tussenkomst aanvragen bij het VAPH en heeft de hond toegang tot publieke plaatsen.

lees meer

“Zelda heeft ervoor gezorgd dat die donkere buitenwereld toch een fijne plek werd”

Ruben Wensing is 41 jaar en leeft met een visuele beperking. Toen hij drie jaar was, merkte zijn moeder dat hij niet goed zag. Eerst kon een gewone bril het probleem verhelpen. Maar toen hij 35 werd werd, moest hij toch overschakelen naar een witte stok. Vorig jaar kreeg hij zijn eerste geleidehond Zelda.

lees meer

Geluk zit in een klein hondje

Met een heel groot hart voor honden en hun baasjes voedt Ruth Wielockx blindengeleidepuppy's op.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.