Zomerse Cocktails

'Cheers' van het BCG

Het jaarlijkse eetfestijn van het BCG zal ook dit jaar niet kunnen doorgaan omwille van de huidige coronasituatie. De werkgroep die het eetfestijn organiseert, bleef echter niet bij de pakken zitten en werkte aan een alternatief. Om de sfeer van onze eetdag thuis te beleven stellen we jullie het BCG-cocktailpakket voor. Er zijn zowel alcoholische als non-alcoholische pakketten. Het worden boxen met een heerlijk drankje en bijhorende versnaperingen die verdeeld zullen worden op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021.

Zomerse cocktails

  • Pina Colada (Rum/Cocos/Ananas) 
  • Lazy Red Cheeks (Vodka/Framboos/Violet) 
  • Mai Tai (Rum/Triple Sec/Sinaas/Ananas)

Vrolijke mocktails - niet-alcoholisch 

  • Strawberry Fizz (Aardbei/Limoen/7UP)
  • Crazy Dog (Perzik/Citroen/Tonic)

De cocktailboxen (cocktail / mocktail + versnaperingen) zijn te verkrijgen in 2 maten. 

Cocktail groot (700 ml) : € 25,00
Cocktail klein (250 ml) : € 15,00

Mocktail groot (700 ml) : € 23,00
Mocktail klein (250 ml) : € 13,00

>>>Versnaperingen groot: chips, zoute nootjes, crunchy nootjes, crackers, snackworst en zoutkoekjes
>>> Versnaperingen klein: chips, zoute nootjes, snackworst en zoutkoekjes

De boxen worden op aanvraag per post verzonden (€ 5 / pakket) of kunnen afgehaald worden bij het BCG of op verschillende locaties doorheen het land (Tongeren, Broechem, Deerlijk, Drongen, Kortenberg en Mol). Wil jij je vrienden, familie en kennissen uitnodigen om ook een heerlijke cocktailbox te kopen? Groepsbestellingen van minstens 10 boxen leveren we gratis aan huis! 

Mocktails en cocktails doen ongetwijfeld aan de zomer denken en we hopen dat jullie met onze box een gezellige avond zullen beleven! De BCG cocktailboxen kwamen tot stand in samenwerking met Jamie's Cocktails en met de steun van Lays, Duyvis (PepsiCo) en Lidl Belgium. 

Fotowedstrijd 

Plan jij ook een feestje met onze cocktailbox? Wij dagen jullie uit om ons zeker jouw ‘originele zomerfoto’ te bezorgen en mee te doen aan onze fotowedstrijd. Je maakt kans om een etentje te winnen op het eetfestijn van 2022! Deelnemen aan de wedstrijd mag ook zonder een cocktailbox aan te kopen. Lees onderaan verder hoe je kan deelnemen.

Bestelformulier

Bestellen voor de cocktailactie is niet meer mogelijk.

Info fotowedstrijd

Doe je mee met de fotowedstrijd? Bezorg ons dan voor 15 oktober jouw knotsgekke zomerfoto door een mailtje te sturen naar bcg@geleidehond.be. We zouden het fijn vinden om een foto te ontvangen van jou met jouw BCG cocktail of mocktail, maar je kan ook deelnemen zonder aankoop! Laat jouw enthousiaste kant zien, doe mee en maak kans op een etentje tijdens het eetfestijn van 2021!

Ook interessant voor jou

BCG

Recente berichten

Getuigenis erflater Dora

Jarenlang is Dora vrijwilliger bij het Belgisch Centrum voor Geleidehonden. Toen haar man 5 jaar geleden stierf, moest ze een nieuw testament opstellen. Ze koos ervoor om BCG op te nemen in haar testament.

lees meer

Kom u informeren over de gift van uw leven.

Een goed doel opnemen in uw testament is een ontzettend gul en liefdevol gebaar, maar het opstellen van zo’n testament is uiteraard een proces waarbij niet over één nacht ijs gegaan wordt. Denkt u er ook over na?

lees meer

Puppy zoekt pleeggezin!

Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden is op zoek naar vrijwilligers die helpen met het opvoeden van de pups.

lees meer

Blijf op de hoogte over de geleidehonden, de activiteiten en onze acties! Ontvang 1 keer per maand nieuws, weetjes, spaartips, promotiemateriaal en foto's van mede-spaarders.